Escola d'estiu al Museu Marítim!

DESCOBREIX L'ESCOLA DEL MUSEU MARÍTIM DE MALLORCA!

Preparau-vos per a una experiència estiuenca com cap altra!

El Museu Marítim de Mallorca obre les portes a una escola d'estiu emocionant per a infants de 6 a 12 anys. Durant el mes de juliol, tant a Palma com al Port de Sóller, us oferim una gran varietat d'activitats d'oci i temps lliure, tant dins com fora del museu.

Aquesta escola d'estiu serà una oportunitat única per als més petits de gaudir d'un estiu divertit i participatiu, amb el mar com a protagonista de totes les activitats. Hem creat un programa educatiu ple de diversió, que permetrà als infants aprendre de manera lúdica, estimulant la seva creativitat i imaginació. A més de passar-ho bé, tindran l'oportunitat de créixer personalment i adquirir noves habilitats.

Les activitats que hem preparat abasten un ampli ventall d'opcions: manualitats marineres, jocs d'equip, emocionants excursions d'interès històric i cultural, i moltes sorpreses més. Els infants s'endinsaran en el fascinant món marítim mentre aprenen sobre la història, la biodiversitat i la cultura tradicional marinera.

La nostra principal missió és oferir un ambient enriquidor on els infants puguin explorar, aprendre i gaudir al màxim. Amb l'ajuda d'un equip de monitors i monitores dedicats, acompanyarem els participants en totes les activitats, assegurant-nos que cada experiència sigui segura, educativa i emocionant.

Si busqueu una manera única i enriquidora perquè els vostres fills gaudeixin de les vacances d'estiu, l'Escola d'Estiu del Museu Marítim de Mallorca és la vostra millor opció. No ho penseu més i inscriviu-los ara mateix perquè puguin embarcar-se en una aventura marítima inoblidable mentre s'ho passen d'allò més bé i aprenen al mateix temps!

Contacteu amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació i reservar una plaça per als vostres petits navegants. No deixeu escapar aquesta oportunitat única d'experiències inoblidables al Museu Marítim de Mallorca aquest estiu!

Més informació:

  • Palma: 871 00 34 34 
  • Sóller: 971 63 22 04

La sol·licitud s'enviarà prèviament emplenada i signada a informaciomaritim@conselldemallorca.net

Adjuntar:

  1. Fotocòpia del formulari signat.
  2. Fotocòpia de la targeta sanitària de l'infant per ambdues cares i, en cas de disposar-ne, del Document d'Identitat.
  3. Fotocòpia del Document d'Identitat del/les mares/pares/tutor/s.
  4. Opcional: altra documentació acreditativa o complementària que creieu important.

Informació relacionada